kettős ársokk

Amikor külföldön vállal az ember munkát, akkor egyértelműen több pénzt is szeretne keresni. Ennek ellenére mégis sokan hagyják, hogy kevesebbet keressenek, pedig nem kellene sokat tenni ahhoz, hogy a fizetési papíron magasabb szám szerepeljen…

Önéletrajzot írni egyszerűnek tűnik. Beírok pár dolgot magamról, meg azt, hogy hol dolgoztam és kész is van. Ha nagyon röviden akarom összefoglalni, akkor valóban így van, viszont…

a valóságban a sima és a kiválóan megírt önéletrajz között az a különbség, hogy éves szinten több ezer eurós deficitet okozhat, ha az ember egy “sima”, önéletrajzot küld ahelyett, hogy egy “kiválóan” megírtat küldene szét a leendő munkaadóknak.

Az önéletrajzon kívül van még egy dolog, amit szintén figyelmen kívül hagynak a magyarok: sokkal több lehetőségük van, mint amit maguk körül látnak, de ezeket nem ismerik és nem is tudják, hogy hogyan kellene bevetni.

Jogosan teheted fel a kérdést: Mit kell ahhoz tennem, hogy kiváló önéletrajzom legyen és jobb állás ajánlatokat találjak, majd ezzel akár több ezer euróval többet keressek?

A válasz egy rövid szó, de sokkal mélyebb tartalommal rendelkezik:

BEFEKTETNI

Tervezed a külföldi munkavállalást? Akkor nézz bele a neked készített videós kurzusba! Ha tetszik amit látsz, akkor vásárold meg! Ez lesz a legjobb befektetésed! Kattints a mondatra!

Ettől a szótól sokan megijednek és összekeverik a kockázattal. Az eddigi tapasztalatink alapján bőven megéri a befektetés egy jó önéletrajzba, az új lehetőségek megismerésébe. Mit lehet befektetni? Időt és/vagy pénzt, de általában a kettő együtt jár, az arányok szoktak változni.

Természetesen senki sem akar arról lebeszélni, hogy magad találd meg az információkat, rendszerezd és használd fel. Nyugodtan befektethetsz 200-300 órát és megveheted a könyveket a témában, részt vehetsz drága német nyelvű kurzusokon…

de miért nem élsz egy jobb lehetőséggel, ami időt és pénzt spórolsz?

Ha szeretnél akár több ezer euróval többet is megkeresni, akkor kötelezettségektől menetesen vedd fel velünk a kapcsolatot, küld el meglévő német és/vagy magyar nyelvű önéletrajzodat és startolj rá a jobb németországi lehetőségekre!

Írj nekünk most!

info (kukac) orszagvalto.eu