9 Euros jegy

Júniustól kedvező, 9 eurós jegyet lehet vásárolni. Gyakran feltett kérdés, hogy a 2022-es segélycsomag részeként meghirdetett jegyet mely értékesítési pontokon lehet megvásárolni. Eddig a következő információk ismertek.

A 9 eurós jegy, ahogy a neve is mutatja, 9 euróba kerül majd, és egy hónapig lesz érvényes országszerte buszra és vonatra. A jegy a magas energiaárak enyhítésére szolgál, és országszerte használható lesz. Az olcsó jegy három hónapon keresztül, június elejétől augusztus végéig lesz elérhető.

Tervezed a külföldi munkavállalást? Akkor nézz bele a neked készített videós kurzusba! Ha tetszik amit látsz, akkor vásárold meg! Ez lesz a legjobb befektetésed! Kattints a mondatra!

A 9 eurós jegy online jegyként lesz kapható. A tervek szerint a DB Navigator alkalmazáson, a közlekedési szövetségeken és a regionális közlekedési vállalatoknál is megvásárolható lesz.
Ezenkívül a helyhez kötött jegykiadó automatáknál történő értékesítést is fontolóra veszik, hogy az online hozzáféréssel nem rendelkező emberek ne legyenek kirekesztve.


Köszönöm, hogy elolvasod és megosztod a posztot!


 

A nagy technikai ráfordítás miatt azonban ez a lehetőség még mindig vita tárgyát képezi. Itt egy másik vásárlási lehetőség az ügyfélközpontokon keresztül történő vásárlás, mivel a műszaki komponens itt elmarad.
Az egyes közlekedési szövetségek már részletesebb információkat kínálnak a 9-Euro-ticketről a kapcsolódó szövetségi területen a honlapjukon. Jó hírek: Sokan szeretnék lehetővé tenni mind az online jegyet, mind a jegyautomatáknál történő értékesítést, mind pedig az ügyfélközpontokon keresztül történő vásárlást.

A DB Navigator alkalmazás a DB honlapjáról a mondatra kattintva lehet kiválasztani, hogy neked melyik kell. (iOS, Android, Huawei)

 

Forrás: https://praxistipps.chip.de/haekchen-in-word-einfuegen-so-gehts_12792