Zente

UPDATE! ÖSSZEGYŰLT A KEZELÉSHEZ SZÜKSÉGES PÉNZ! A TOVÁBBI BEÉRKEZŐ PÉNZ ZENTE REHABILITÁCIÓJÁT SZOLGÁLJA!

A minap éppen inspirációt kerestünk egy új poszthoz és elkezdtük pörgetni a facebook-ot. Teljesen véletlenül szembe jött egy poszt, ahol egy kerekesszékes kisfiú fotója jött fel és valami felajánlást emlegettek. Kíváncsivá tett, mert nem a klasszikus gyűjtős bejegyzés volt…

Igy ismerkedtem meg Zente történetével

Zente
Zente

Ahogy erről a kis hősről elkezdtem olvasni szinte azonnal könnybe lábadt a szemem. Nagyon fiatal és sokkal többet küzdött eddig, mint amennyit a korabeliek, vagy néhány felnőtt ember egész életében!

Egy borzasztó nehéz betegséggel diagnosztizáltak. A neve SMA – 1, értethető nyelven gerincvelő eredetű izomsorvadással küzd. A betegségben szenvedők általában nem élik meg a kétéves kort, mert ez a betegség a légző izmokat is elsorvasztja.

Már kap egyfajta kezelést, aminek eredményeképpen javult az állapota és erősödött, de jelenleg egy kezelési mód létezik a világon, amivel jelentősen megnő az esélyé a közel 100%-os életre. Ez a kezelés a világ legdrágbb kezelése néven híresült el. Amire szüksége van az egy speciális genetikai gyógyszer, aminek az ára kb. 1,9 millió €. Igen, jól olvastad, 1,9 millió Euro.

Ez nem kis összeg és az idő is szorít, mert 2 éves kora előtt, azaz 4 hónapon belül meg kell kapnia a kezelést.

A családnak szüksége van a segítségünkre. Szerencsere Zentenek nagyon szorgalmas szülei vannak, akik mindent megtesznek a gyógyulásáért, de ekkora összeg nem szokott a párna alatt lenni.

Hogyan tudunk nekik segíteni?

A hivatalos Facebook oldalukon minden fontosabb adat szerepel, de leirom itt is. (Zente Hivatalos és egyetlen Facebook oldala.)

  • Támogathatjátok PayPal-on keresztül az alábbi linkre kattintva: Paypal Támogatás
  • Közvetlen átutalással ezen banki adatokra:
    • Kedvezményezett neve: Összefogás Zentéért Alapítvány
    • Ha külfödröl utalsz, akkor ékezetek nélkül: Osszefogas Zenteert Alapitvany
    • IBAN: HU06117310012312017800000000
    • SWIFT/BIC: OTPVHUHB
    • Magyar Számlaszám: 11731001-23120178

Ha a bankodból drága az utalás, akkor erre a mondatra kattintva regisztrálj egy Transferwise fiókot ingyen és azon keresztül utalj olcsón külföldről.

  • Illetve a GoFoundMe közösségi finanszírozási oldalon keresztül: GoFoundMe

Akik Németországban Ausztriában és Svájcban élnek, nekik ismerős lehet a QR Girocode használata. A mobilos banki applikációval beolvasod a kódot és ki is tölti a mezőket.

Ha nem ismernéd, Így működik a QR kódos átutalás:

 

A támogatás összegét te döntöd el, a beírt 20€ példát és a közleményt természetesen meg lehet változtatni.

A támogatás tizede jött eddig össze, toljuk meg, hogy időben kapja meg a gyógyszert, amivel a remények szerint teljes életet élhet!

Zente videója:

Tervezed a külföldi munkavállalást? Akkor nézz bele a neked készített videós kurzusba! Ha tetszik amit látsz, akkor vásárold meg! Ez lesz a legjobb befektetésed! Kattints a mondatra!


Ha tetszett a poszt, oszd meg te is! 

Sose maradj le az újdonságokról! Kövess minket Facebookon, YouTube-on és Instagrammon is!