Facebook csoportok

Én még abban a korban nevelkedtem, amikor a fórumok a virágkorát élték és ott pezsgett az online élet. Ez sokat változott az elmúlt 15-20 évben és bár vannak újabb technológiák és platformok, a Facebook az országváltók körében megkerülhetetlen kommunikációs találkozási pont.

Bár rengeteg külföldi magyar Facebook csoport létezik, de itt szeretném azt a hármat bemutatni, amit én menedzselek:

Ez a csoport erősen moderált, az IPTV-s meg a komment hiteles csalókat azonnal tiltom. Aki kérdéseket tesz fel, azokat szívesen beengedem, de a feleslegesen kekeckedőket is gyakorlatilag kérdezés és figyelmeztetés nélkül szoktam a csoportból eltávolítani. Bár szeretem, ha sok az értelmes párbeszéd, de az anyázásra és a mások ócsárolására senki sem kíváncsi, ahogy a többi csoportban szokott lenni. Csatlakozz bátran, ha szeretnél egy csendes és információs csoport tagja lenni.

Sokan már nem fognak, vagy nem akarnak hazaköltözni, esetleg az idős szüleiket szeretnék kiköltöztetni Németországba. Ez a csoport nekik van.

Legutóbb merült fel az ötlet, hogy annyi könyvünk van és bár sokat olvasok, de amikor végeztem egy könyvvel, akkor nem szívesen dobom ki, inkább elajándékoznám. A csoport ebből az ötletből került ki és várjuk az olvasó közönséget Németországból, aki könyvet szeretne venni, eladni vagy elajándékozni. Figyeljetek a csoport leírásra, a tranzakciókért nem vagyunk felelősek!

Gyertek és csatlakozzatok, hívjátok meg a többi barátotokat is!