Sok feladat előzi meg az országváltást, amiket nem mindig képes az ember egyedül megoldani. Időnként szükség van mások tapasztalatára, véleményére és szolgáltatására, ha szeretnénk mihamarabb a külföldi céljainkat elérni. 

Közvetítés

Tegyél aktívan a külföldi munkavállalásért! Ha nem szeretnél lemaradni egy jó ajánlatról, akkor töltsd fel hozzánk önéletrajzodat és engedd, hogy megtaláljon a lehetőség!


Személyes és egyéni felkészítés

Ha már elolvastál mindent, de nincs kompetens személy akivel megvitatnád a külföldi munkavállalással kapcsolatos feladatokat, keress minket bizalommal! Felmérjük a szükségleteidet és egyéni tanácsadást, felkészítést nyújtunk neked.

Az általános felkészítés mellett lehetőség van Németország specifikus tanácsadásra/felkészítésre!


Digitális jelenlét vizsgálat és tanácsadás

Bukott már el egy rossz fotón, vagy egy hiányos szakmai profilon egy jól fizető állás… de veled ennek nem kell megtörténnie! Engedd meg, hogy megvizsgáljuk a digitális jelenlétedet és hagyd, hogy tapasztalatunk segítsen a jó kép kialakításában!


Önéletrajzzal, motivációs levéllel kapcsolatos feladatok

  • Önéletrajz tanácsadás, fordítás és írás

Van, amikor nincs szükséged egy teljesen új önéletrajzra, de érzed, hogy valami hiányzik ahhoz, hogy a jóból kiváló legyen. Ha ez az érzés nem hagy nyugodni, akkor mi vagyunk a te embereid!


Tartalmi fordítás

Kaptál egy idegen nyelvű postai vagy elektronikus levelet és szeretnéd tudni, hogy mit kezdj vele? A tartalmi fordítás segít abban, hogy megértsd a kapott üzeneted lényegét és segítséget nyújt a további feladataid megoldásában.


Tolmácsolás

Ha nem hivatalos tolmácsra van szükséged, de nem lehet rokonod a jelenlévő személy, úgy a tolmácsolásban német nyelven tudunk a segítségedre lenni. Jelenleg ez a szolgáltatás Stuttgart és 150 km-es körzetében vehető igénybe.


 

Partneri együttműködés

Van egy jó terméked vagy szolgáltatásod és szerinted érdekes lehet az országváltóknak? Vedd fel velünk a kapcsolatot!


[caldera_form id=”CF5cf93ed711735″]

Ácsi, ne maradj le az újdonságokról!

Egy hírlevél feliratkozással támogass minket!