Nem vagy egyedül, amikor a külföldi munkavállaláson jár az eszed. Már nem kevés magyar él és dolgozik külföldön és veled együtt egyre több magyar szeretne külföldön rövidebb vagy hosszabb időre munkát vállalni.

Sajnos az interneten és az ismerettségi körökben, Facebook csoportokban rengeteg hamis és téves információ terjed, ami megnehezíti az álmodat:

Külföldön munkát vállalni és sikeresen megállni a helyed

Új élet külföldön

A külföldi munkavállalásról sokszor meseszerű történetek keringenek, amit ha feltétel nélkül elhiszel, akkor könnyen csalódás érhet. A legtöbb esetben a nehézségeket és a valós problémákat még a barátok is elhallgatják, pedig nem szégyen az, ha a sikeredért megdolgoztál és erre büszke szeretnél lenni. 

  • Mi is megismertük a külföldi munkavállalás és beilleszkedés nehézségeit
  • Sok embernek segítettünk eddig és segítünk továbbra is sikeresen venni az akadályokat
  • Összeszedtük és rendszereztük a legfontosabb tudnivalókat a külföldi munkavállalással kapcsolatban, hogy Téged semmilyen hátrány és meglepetés ne érjen
  • Jelenleg az általános országváltásban, vagy a németországi munkavállalásban, lakáskeresésben és a további német specifikus szabályokban tudunk személyesen segíteni

Ezt tudjuk neked kínálni, ha elfogadod a segítő kezet és valóban hajlandó vagy áldozni azért, ha el szeretnéd érni az álmodat.

Az oldalunkunk több ingyenes lehetőség is elérhető, megtalálhatsz minket Facebook-on, Youtube-on és Instagram-on is, feliratkozhatsz a hírlevelünkre ha érdekelnek a legfrisebb hírek és elküldheted önéletrajzodat is a részünkre.

A felkészülést nem lehet túl korán kezdeni, vedd fel velünk a kapcsolatot emailben és kezdjünk el közösen dolgozni az álmod megvalósításán! Görgess tovább az űrlapig és válaszd ki a neked való lehetőséget vagy töltsd fel Önéletrajzodat és engedd meg, hogy segítsünk életed következő szakaszába lépn!

Photo by nappy  from Pexels

Ácsi, ne maradj le az újdonságokról!

Egy hírlevél feliratkozással támogass minket!