AA

Az Agentur für Arbeit (AA) alapvetően a munkaerőpiac kettő legfontosabb szereplőjét képes segíteni. Egyrész a munkavállalóknak, másrészt a munkaadóknak ad komoly támogatást. 

Tervezed a külföldi munkavállalást? Akkor nézz bele a neked készített videós kurzusba! Ha tetszik amit látsz, akkor vásárold meg! Ez lesz a legjobb befektetésed! Kattints a mondatra!

A munkavállalóknak már nagyon korán segítséget tudnak nyújtani. Tanulóként is már felkereshetik az AA-t, hogy segítséget, iránymutatást adjanak azoknak a diákoknak, akik még az útkeresés fázisában vannak, illetve nem biztosak abban, hogy mit és hogyan szeretnének magukkal kezdeni. Ez azt jelenti, hogy több beszélgetés alatt felmérik a jelentkező igényeit és az alapján igyekeznek neki a neki megfelelő irányt megmutatni.

A diákokon és a munkakeresőkön kívűl azoknak is tudnak  segítséget nyújtani, akik karriert szeretnének váltani, esetleg a szakmájukkal kapcsolatban szeretnének tanácsot kérni, hogy hogyan, milyen formában képezzék magukat tovább.

Kíváncsi vagy, hogy még milyen fontos és érdekes dolgokról beszélgettünk? Kattints és nézd meg a videót! Ha tetszett, oszd meg másokkal! 

FB fotó Bild von succo auf Pixabay