Gondolatok

Rác Adrienn Klaudia vagyok, Debrecenből származom. 2 éve élek és dolgozok Németországban környezetmérnöként. A főállásom mellet nyelvtanítással is foglalkozom. Szeretek tanitani, mert a meglevő német nyelvtudásomat át tudom adni a nyelvet tanuló diákjaimnak ezáltal ők is tudnak fejlődni és boldogulni külföldön.

Manapság nagyon fontos, hogy az ember legalább egy idegen nyelvet tudjon, illetve beszéljen, mert könnyeben állást lehet találni nem csak itt Németországban hanem otthon is.

A diákjaimmal konzultálva előzetes egyeztetés után szoktam tartani az óráimat. Az óráimat dinamikusan, az igényekhez igazítva tartom, mert mindenki más és más alaptudással, elvárással és céllal érkezik hozzám.

Tervezed a külföldi munkavállalást? Akkor nézz bele a neked készített videós kurzusba! Ha tetszik amit látsz, akkor vásárold meg! Ez lesz a legjobb befektetésed! Kattints a mondatra!

Az életben a nyelvtudás fontossága nagy kincs. Sok ember nyelvtudás nélkül vág bele a külföldi életbe, de ez a sok káros szóbeszéd ellenére komoly hátrányokat okoz minden munkavállalónak.

Az elmúlt évek tapasztalata az, hogy ha az ember nem képes alapszinten írni, olvasni és beszélni, az az ember egyszerűen nem fog munkát kapni.

Bírod a videós tartalmakat? Iratkozz fel a Youtube csatonánkra!

Facebook-on követnél minket? Likeolj most!

Inkább az Insta a te pályád? Katt és kövess be!

A régi, sokszor téves mendemondákra alapozott történetekre hallgatva, már nem működik az, hogy nyelvtudás nélkül normális munkát kap az ember.

Ha jobban megfigyelitek, már a munkaadók az álláshirdetéseikben feltüntetik a minimum nyelvtudás szintjét, ami legalább az A2, de sok esetben a B2 lett az elvárás.

Azt tanácsolom minden külföldre igyekvőnek, hogy aki külföldön (bármelyik országban) szeretne élni és dolgozni, az vegye a fáradtságot és kezdjen el nyelvet tanulni! Ha csak teljes segítséggel vagy képes a legalapvetőbb hivatali dolgokat elintézni, akkor egy idő után ez rengeteg pénzedbe és idődbe fog kerülni. Nem lenne jobb az apró, egyszerű fordításokra és tolmácsolásokra elköltött száz Eurókat valami jobbra elkölteni?

Köszönöm hogy, elolvastad a gondolataimat a nyelvtanulásról és ha érdeklődsz a német nyelvtanulás után, szeretnél Ausztriában, Svájcban vagy Németországban élni és dolgozni, ehhez pedig a német nyelvet szeretnéd megtanulni vagy fejleszteni, akkor keress nyugodtan a következő email címen: adrika.klaudia@gmail.com .

Jó tanulást, köszönöm Országváltó!

Te mit gondolsz?

Bátran oszd meg velünk a Te tapasztalatodat elérhetőségeink egyikén! ★FacebookEmail

Ha tetszett amit olvastál, akkor oszd meg másokkal is!

Tervezed a külföldi munkavállalást? Akkor nézz bele a neked készített videós kurzusba! Ha tetszik amit látsz, akkor vásárold meg! Ez lesz a legjobb befektetésed! Kattints a mondatra!