FB-csoport

Kedves Országváltok!

Az utóbbi időben jelentősen lecsökkent a Facebook csoportjaink aktivitása és ezen változtatni szeretnénk. Továbbra is fontos nekünk, hogy minőségi tartalmat tudjunk a részetekre nyújtani és kulturált lehetőséget biztosítsunk arra, hogy információt, segítséget kérjetek, illetve, ha szeretnétek élményeiteket vagy tapasztalataitokat megosztani, akkor azt könnyen megtehessétek.

Tervezed a külföldi munkavállalást? Akkor nézz bele a neked készített videós kurzusba! Ha tetszik amit látsz, akkor vásárold meg! Ez lesz a legjobb befektetésed! Kattints a mondatra!

Hogyan fog változni az Országváltó Csoportok menedzselése?

  • Országonként egy csoportot fogunk fenntartani
  • A bejegyzéseket a legtöbb esetben előzetesen ellenőrizzük/moderáljuk
  • Pár egyszerű posztolási szabállyal fogjuk átláthatóbbá tenni a csoportban keletkező bejegyzéseket
  • A troll és alpári kommentelőket első alkalommal figyelmeztetjük, második alkalomra bannoljuk a csoportból

Milyen szabályok lesznek?

  • A bejegyzések legelső szava a kategóriájára kell utaljon. Példa: Ingatlannal kapcsolatos bejegyzés első szava az „Ingatlan”, majd a részletek következnek.
  • Nagyon vékony a határ a pikírt vélemény és a személyeskedés között. Ha lehet, igyekezz nem megsérteni a másikat.
  • A válaszunkkal igyekezzünk az eredeti bejegyzésre reagálni, a felesleges és végtelen okfejtés teljesen más témakörben egyszerű törlést, vagy a kommentelés lezárását eredményezheti.
  • Az előző szabályhoz kapcsolódva: inkább írj egy új bejegyzést, ha szeretned a gondolatodat kiemelni és ne lehetetlenítsd el az eredeti bejegyzést.

A főbb bejegyzés kategóriák a következők:

  • Ingatlan
  • Család
  • Vélemény
  • Beszámoló
  • Kérdés
  • Utazás
  • W

Egy bejegyzés megírásánál törekedj az érthetőségre és ha a típusa megkívánja, akkor adj meg minden fontos információt hozzá.

Konkrét példák:

Ingatlan: Az Ingatlanos bejegyzéseknél Keresés és kínálat esetén add meg, hogy hol, mekkorát, mikortól és mennyiért keresel, illetve hol és mikor vagy elérhető. Pl.: Ingaltan…Keresés: 10997 – Berlin Kreuzburg, 3 főre keresek lakást május 1-töl hidegen 700€-ig. Természetesen a további igényeket is beleírhatod, mint a beépített konyhás lakást, vagy kis állattal stb. keresel.

Család: Ide jöhet minden, ami a családdal kapcsolatos. Iskolai kötelezettségek, tankönyv, kirándulás, szokások, gyermekorvos, szülés, házasságkötés, válás stb.

Vélemény: Általánosabb témákban fejtheted ki véleményedet, vagy oszthatod meg másokkal. Elsősorban Németországgal (szokások, ügyintézés stb.) kapcsolatban. Ide jöhet a németországi és a további Európával kapcsolatos posztok.

Beszámoló: Ne rejtsd véka alá, ha valami nagyon tetszett, vagy nagyon nem nyerte el a tetszésedet. Ha szívesen ajánlanál, a csoportnak éttermet, kiránduló vagy nyaraló helyet stb., akkor az jöhet ide képekkel, videókkal is. Ugyanez igaz azokra a helyekre is, amikről szívesen figyelmeztetnéd a csoport tagjait.

Kérdés: Ez a kategória elsősorban azoknak van fenntartva, akik NEM Németországban élnek és szeretnének több dolgot megtudni.

Utazás: Utazással kapcsolatos bejegyzések kerülhetnek ebbe a kategóriába. Ne felejtsd el megadni, hogy honnan, hova, mennyiért viszel mennyi embert, vagy éppen te milyen feltételekkel szeretnél utazni. Lehetőleg használj település neveket es irányítószámot a pontosabb leírásokhoz. Akik üzletszerűen utaztatnak, azoknak a W kategória engedélyezett.

W: Ez a kategória a reklámoknak van fenntartva. Nem kötelessége az adminisztrátornak bármilyen reklámot átengedni. Ha termékedet vagy szolgáltatásodat szeretnéd megosztani a csoport tagjaival, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot az info@orszagvalto.eu címen. A nem engedélyezett hirdetések külön értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Ami kimaradt…

Tekintve a fokozódó csalásokat és az abból keletkező szomorú emberi és családi tragédiákat, a munka jellegű bejegyzések és hirdetések csak külön adminisztrátori jóváhagyással kerülhetnek ki.

Továbbá a hülyeségeket bemutató, álhír gyanús, tévesen vagy félrevezetően interpretált posztok nem fognak megjelenni.

A hibázás jogát fenntartjuk, de Ti is jelenthetitek anonim módon, ha valamelyik poszt szerintetek nem illik a csoportba, ezzel segítve a csoport eredményes működését. Állashirdetéssel kapcsolatban az info@orszagvalto.eu címen vegyetek fel velünk a kapcsolatot.

Az oldalunk által egyetlen gondozott Facebook csoport a mondatra katitntva érhető el!

Photo by freestocks.org from Pexels