Interjú összefoglaló

Sokan szeretik elbagatellizálni, ha a lelki egészségükről van szó. Ez nem véletlen, sokkal könnyebb egy látható fizikai sérülésről beszélni, mint arról, ami a lelkünket nyomja.

Attól meg nem lesz az ember gyengébb, ha nem érzi magát minden esetben 110%-os boldognak. Nem is természetes, hogy mindig és minden körülmények között jól érezzük magunkat. A kudarcok és a nehéz pillanatok kellenek ahhoz, hogy fejlődjünk és többé váljunk.

A külföldi munkavállalás és letelepedés sokszor okozhat olyan lelki sebet, amit nem biztos, hogy egyedül le tudunk győzni. Ilyenkor nem kell félned segítséget kérni, hiszen ember vagy.

Ezúton szeretnem megköszönni a szakmai segítséget Dr Schrammel Ivett Pszichológusnak, hogy betekintést nyújtott ebbe a nem túl nyilvános témakörbe és segített megismertetni Titeket néhány fontos dologgal.

Olvasd vissza a cikkeket bátran, küld el másnak is, ha úgy érzed, hogy jó lenne megosztani mással is.

A cikkek:

Ha többet szeretnél megtudni Schrammel Ivettről, vagy fel szeretnéd vele venni a kapcsolatot, akkor az alábbi webcímeken megteheted!

http://www.pszichologusonline.eu/ 

https://schrammelivett.blog.hu/ 

Tervezed a külföldi munkavállalást? Akkor nézz bele a neked készített videós kurzusba! Ha tetszik amit látsz, akkor vásárold meg! Ez lesz a legjobb befektetésed! Kattints a mondatra!

Ha tetszett a poszt, oszd meg te is! 

Sose maradj le az újdonságokról! Kövess minket Facebookon, YouTube-on és Instagrammon is!