Az oldalunk anno 2018-ban és az előző változata 2017-ben azzal a céllal jött létre, hogy segítse azokat a magyar anyanyelvű munkavállalókat, akik külföldön, azaz első sorban Nyugat-Európában terveznek munkát vállálni. Már az elejétől éreztük, hogy szükség van egy olyan oldalra, ahol több tényszerű írás van és igyekszik a felkészülés témájával foglalkozni és nem a tűzoltással küzdeni.

A régi Országváltó Tervező

A régi Országváltó Tervező

Az első pár írás után megírtuk a kezdetleges tervezőnket, amiben igyekeztünk az akkori tapapsztalatoknak megfelelően megírni a legfontosabb dolgokat országváltás előtt. Azt a tervezőt 756 alkalommal töltöttétek le és több mint 1100 alkalommal lapoztátok végig online a Slideshare-en! Ez nekünk egy nagyon fontos visszajelzés, köszönjük a vele kapcsolatos üzeneteket és észrevételeket, amik nélkül a mostani nem készülhetett volna el.

Ahogy az igények változnak, úgy nekünk is lépést kell tartanunk a változásokkal. A korábbi tervezőnket nyugdíjba küldtük, de még elérhető marad megtekintésre.

Új tervező fedlap

Új Országváltó Tervező

Az új tervezőt Kézikönyvnek alkottuk meg és mobilos olvasásra optimalizáltuk. Fontos nekünk, hogy a könyv mellett legyen egy “papír” is, amire ránézve összefoglalva látjátok a fontosabb teendőket és egy helyen találjátok meg leírva az összes fontos dolgot, ami felmerül egy Országváltás előtt, alatt és után.

Országváltó Kézikönyv Segédlet

Országváltó Kézikönyv Segédlet

A segédletet nyomtatásra terveztük. Nem szükséges színesben kinyomtatni, fekete-fehérben is ugyanolyan hasznos lesz. 🙂 

Az új tervezőt elérhetitek a linkre kattintva! Felkészülés a Külföldi Munkavállalásra 

Továbbra is várjuk ötleteiteket és észrevételeiteket, illetve ha segítségre van szükségetek, vegyétek fel velünk a kapcsolatot írásban az alábbi linken: Szolgáltatásaink.

Legyél türelmes és felkészült Országváltó!
Ha tetszett a poszt, oszd meg te is! 

Legyél okos és spórolj meg magadnak rengeteg időt, töltsd le ingyen a tervezőnket és a hozzá tartozó segédletet! Segíts nekünk egy megosztással!

Letöltés!

Feliratkozás a hírlevelünkre – görgess tovább


Ha tetszett a poszt, oszd meg te is! 

Sose maradj le az újdonságokról! Kövess minket Facebookon, YouTube-on és Instagrammon is! 

 

Facebook gomb
Országváltó Instagram
Ácsi, ne maradj le az újdonságokról!

Egy hírlevél feliratkozással támogass minket!