Az alábbi címmel kaptunk olvasói levelet nemrég Gézától:

Valóban össze kell dőlnie valaminek, hogy ezt észrevegyétek?

Ritkán kapunk olvasói leveleket, de ezt úgy éreztem, hogy érdemes megosztanom az oldal olvasóival. Természetesen nem Gézának hívják a küldőt, a kérésére megváltoztattuk a nevét.

Egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy ami otthon folyik Magyarországon, szeretet kis hazámban az senkinek nem szúr szemet az égegyadta világon! Így a távolból most már évek óta kicsit másképp látom hazánk helyzetét. Amikor legutóbb otthon jártam teljesen úgy nézett ki, mint egy díszlet amit ott hagytak egy kiállításon de már kezd szétrohadni és azt várjuk, hogy meglássuk hogy mi van mögötte.  Hogy egy konkrét példával éljek, az egészségügy helyzete teljesen kiábrándított. Amikor az ismerősöm örült annak hogy négy hónapra kapott egy vizsgálati időpontot, számomra teljesen érthetetlen volt hiszen az egészség az első. Ebben az országban ahol most élek itt sem fenékig tejfel minden, Az itteni egészségügyben is vannak problémák, csak amíg jelenleg ezzel a felszereltséggel ezzel az ember állománnyal 50 évig gond nélkül elfut ez a rendszer, ezek alapján a magyarnak már be kellett volna dőlnie. Amit egyáltalán nem értek, hogy ekkora és ilyen mértékű strukturális hibákkal hogy képes egyáltalán üzemelni egy kórház Magyarországon? De igazából beszélhetnénk az oktatásról is. Mivel a világ teljesen más irányba halad mint amit a jelenlegi kormányzat erőltet attól félek igazán, hogy 10 – 15 éven belül egy hatalmas kopp lesz ebből. Ez a Kopp magával fogja hozni a rendkívül magas munkanélküliséget és az áldatlan állapotokat amit az állam már nem tud ellensúlyozni. A legutóbbi látogatásom óta teljesen kikopott, sőt szertefoszlott a remény, hogy belátható időn belül haza költözzek. Innen a távolból kettő dologban bízhatok: vagy én látom rosszul a dolgokat, vagy fog annyit változni a helyzet, hogy úgy érezzem érdemes újra Magyarországon élni és dolgozni.

Legyél okos és spórolj meg magadnak rengeteg időt, töltsd le ingyen a tervezőnket és a hozzá tartozó segédletet! Segíts nekünk egy megosztással!

Letöltés!

Feliratkozás a hírlevelünkre – görgess tovább


Ha tetszett a poszt, oszd meg te is! 

Sose maradj le az újdonságokról! Kövess minket Facebookon, YouTube-on és Instagrammon is! 

 

Facebook gomb
Országváltó Instagram

Borítókép forrása: Designed by Freepik