3 ok

Bár nem olyan régen indult az  oldal, de meglepően sokan olvassátok, letöltitek a tervezőt, megosztjátok a posztokat. Örülök, hogy elindult egy tudatos közösséggel a weboldal, de sokkal magasabb fokozatra kell kapcsolni. Joggal teheted fel a kérdést:

Miért osszam meg barátaimmal és imserőseimmel az oldalt?

  • Mert le fogjuk buktatni a csalókat!

Amikor elkezdtem keresni a lehetőségeket a külföldi munkavállaláshoz, akkor nem csak Terézanyákba botlottam… Nagyon sokan nagyon pofátlanul le akartam húzni pénzzel. Szerencsémre kiszúrtam, hogy valami nem okés, de rendkívűl bosszantott, hogy mennyi rohadék nyerészkedik azokon az embereken, akik egy jobb élet reményében szinte bármire képesek. Ezeknek a csalóknak megvannak a módszereik, amiket lassan összeszedtem.

Sok kedves barátom és ismerősöm belefutott ezekbe a csalókba és megégették magukat. Ez ellen tenni akarunk! Ehhez pedig szükség van a TE segítségedre, hogy minél több emberhez eljusson a csalók módszerei, hogy ne kelljen több ismerősnek és barátnak – vagy éppen neked – megégetned magad.

  • Megkeressük a megbízható munkaadókat!

Ha kell, végigjárjuk Európát és felkutatjuk a célhoz legjobban passzoló lehetőségeket. Nem szabad hagynunk, hogy barátaink és ismerőseink, vagy akár mi is egy rossz élmény, egy félreértett mondat miatt feleslegesen nagy terhet vegyünk magunkra és azt cipeljük hosszú éveken át.

  • Felkészítünk a külföldi munkavállalásra és a további életre!

Ahogy egy korábbi bejegyzésben olvashattátok, nem egy habos babos rózsaszín dolog a külföldi munkavállalás és élet. A tervező ebből az okból kifolyólag született meg, hogy segítsen a kezdésben. Ugyanakkor rengeteg országspecifikus téma van, amit fel fogunk dolgozni a weboldalon.

Hogyan tudsz nekünk segíteni?

Ha még nem tetted meg, akkor kedveld a Facebook oldalunkat és legyen bekapcsolva a Megjelenítés elsőként és az Értesítéseket se felejtsd el!

Tervezed a külföldi munkavállalást? Akkor nézz bele a neked készített videós kurzusba! Ha tetszik amit látsz, akkor vásárold meg! Ez lesz a legjobb befektetésed! Kattints a mondatra!

Ha tetszett a poszt, oszd meg te is! 

Sose maradj le az újdonságokról! Kövess minket Facebookon, YouTube-on és Instagrammon is! 

Borítókép forrása: Freepik