Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/wqtpglok/public_html/wp-content/themes/blogus/inc/ansar/hooks/hook-index-main.php on line 107

Amikor megszületik az elhatározás, hogy el akarsz menni az országból, akkor jön az igazi nagy feladat: El kell döntened, hogy hova érdemes menned illetve mi érdekel Téged. Ilyenkor előszeded az emlékeidet külföldről ha voltál, elkezdesz régi ismerősökkel beszélgetni, akik már egy ideje kint dolgoznak és beszélgetsz velük folyamatosan. 

Elkezded böngészgetni a hirdetéseket, hátha van valamilyen külföldi munka ami tetszik vagy bevállalnád. Akár segédmunkáskánt egy gyárba is elmennél, mert már szabadulnál a jelenlegi környezetedtől. Ilyenkor szokott az első hiba megtörténni.

Tervezed a külföldi munkavállalást? Akkor nézz bele a neked készített videós kurzusba! Ha tetszik amit látsz, akkor vásárold meg! Ez lesz a legjobb befektetésed! Kattints a mondatra!

A csalók felbukkanása

Az apróhirdetési oldalakon előszeretettel adnak fel hírdetést a csalók a jelenlegi magyar fizetésedhez képest többszörös bérrel, ingyen szállással, csak utalj egy kicsit előre mert van ilyen-olyan költség, de csak ennyi és semmi több. Jobb esetben kiszűröd a furcsaságot és egy kicsit csalódsz is, mert akár azt is hiheted, hogy mindegyik hirdetés csalás. 

Érdemes az oldalt követned és megosztanod, mert a csalókról és a felismerésükről később több bejegyzés fog szólni!

Rosszul választasz

Vonzónak tűnik egy ausztiriai hoteles szezonmunka, de amikor szembesülsz vele, hogy a vendéglátás nem a te kenyered, akkor bizony az álom átvált lidércnyomásba és menekülnél mihamarabb.

Akkor most hogyan válasszak?

A legelső dolog amit ajánlok, hogy vedd fel a kapcsolatot olyan emberekkel, akik már egy ideje (legalább fél év) külföldön élnek és dolgoznak bejelentett munkaviszonnyal. Csak érdeklődj, kérd ki a véleményét és fogadd el. Ezután keresd meg a másik ismerősödet, aki szintén külföldön él akár másik országban. 

A lényeg az, hogy gyűjts információt több helyről és olyan forrásokból, ami megbízható. A tapasztalt ismerősök és barátok az első lépésed. A következő lépésről a hétfői bejegyzésben olvashattok.


Ha tetszett a poszt, oszd meg te is! 

Sose maradj le az újdonságokról! Kövess minket Facebookon, YouTube-on és Instagrammon is! 

 

Facebook gomb
Országváltó Instagram

Borítókép forrása:Designed by Freepik